Szent György hegy Nagy Káli könyv Itthon Van Otthon 
Nonprofit Szolgáltató Kft. Kapcsolat

Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a LEADER térségek közötti együttműködést segítő pályázaton elnyert támogatásnak köszönhetően, Budapest után vidéken is megrendezésre kerülhet a Főszezon turisztikai kiállítás. Az idén Tapolca és Tihany lesz a helyszíne a turisztikai rendezvénynek, amelyen elsősorban a két település és a vonzáskörzetükben megtalálható sokszínű turisztikai kínálat jelenik meg, de helyet kap a vidéki kultúra, a gasztronómia, a helyi kézművesség valamint a térség aktuális programkínálata is.

 

A FŐSZEZON turisztikai kiállítás remek családi programokkal és kihagyhatatlan akciókkal

 

Tapolcán 2014. június 14-15. között a Köztársaság téren,

Tihanyban pedig 2014. július 12-13-án

várja a közönséget.

 

A kétnapos események rendezője az

Itthon van otthon Nonprofit Kft. és a

Zalai Dombhátaktól a Vulkánok Völgyéig LEADER HACS Egyesület.

 

A rendezvényeket ingyenesen látogathatja mindenki, aki érdeklődik hazai turisztikai lehetőségek iránt, kedveli ezt a régiót és még felfedezetlen kikapcsolódási lehetőségeket keres. A kiállításon az Itthon van otthon Nonprofit Kft. és a Zalai Dombhátaktól a Vulkánok Völgyéig LEADER HACS Egyesület szervezésében bemutatkozik az érintett Leader HACS-ok területeinek turisztikai kínálata is. A FATOSZ (Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége) közreműködésével kialakítandó Népi Íz-örző udvar gazdag vidéki hangulatot teremt majd a kóstoltatással egybekötött kézműves bemutatókon.

 

A szolgáltatók együttműködésével a kiállításon szinte a térség teljes idegenforgalmi palettája elérhető, a bakancsos turizmustól a különböző kulturális és szórakoztató programokon és sportolási lehetőségeken át a legváltozatosabb igényeket kielégítő szállás- és vendéglátóhelyekig. A kiállítók a helyszínen számos akcióval, különböző kedvezményekkel is várják a belföldi és külföldi utazókat. Emellett szórakoztató programokkal, népi hagyományok bemutatásával, kézműves mesterségek gyakorlásával, kipróbálásával, könnyűzenei produkciókkal, népzenei és népitánc bemutatókkal is szeretnének a látogatók kedvébe járni.

 

A FŐSZEZON Turisztikai kiállítás vidéki helyszíneken történő megszervezésével azt kívánjuk elérni, hogy a hazai lakosság olyan különleges belföldi helyszíneket is felfedezzen, amelyekről ezidáig talán nem is hallott. Célunk, hogy a szezon kezdetével az aktuális ajánlatokról frissen értesülhessenek a látogatók, amelyek ebben a csodálatos természeti értékekben- és kultúrában gazdag területen megtalálhatóak.

 

Mindenkit várunk szeretettel

 

Szervezők